kestävän menestyksen koti ?

Sunnuntai 25.8.2024 klo 22.43


Salo - kestävän menestyksen koti. Asuntomessut Saloon.

Jos Sinä lukijani et ole tuota vielä kunnolla läpi lukenut, niin lue viimeistään nyt. Se on virkamiesvalmistelun tulos. Ja niinkuin näkyy, valtuutetut ovat olleet tyytyväisiä. 

Kaupunginvaltuusto 04.03.2024 § 20 1664/00.01.02.02/2023

Esittelijä Kaupunginhallitus

Päätösehdotus Kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto päättää hakea Asuntomessuja Saloon vuodeksi 2028, 2029 tai 2030 ja valtuuttaa elinvoimajohtajan allekirjoittamaan varsinaisen hakemusasiakirjan.

Päätös Kaupunginvaltuusto hyväksyi päätösehdotuksen.

Tiedoksianto

Elinvoimajohtaja Maankäyttöpalvelujen johtaja Infrapäällikkö

Minun mielestäni hyväksytty messukonsepti on todella surkea sepustus. Minun silmissäni omanlaisensa tarina, jonka toteuttamiseen tarvitaan vähintään Taikuri. 

Kannattais valtuutettujenkin uudemman kerran lukea, mitä on tullut hyväksytyksi.

Sitten kun kaupunginvaltuusto antaa rahat sillan rakentamiseen Inkerinkadulta joen toiselle puolen, niin ennustan ( tuskin olen ainut ), että sen jälkeen asuntomessut, niiden saaminen Saloon, voidaan unohtaa ja peruuttaa. Kyllä virkamiehemme siihen seliselit keksii. 


Kommentit

25.8.2024 23.45  Marjatta

Juu. Olen minä tästä asiasta aikaisemminkin kirjoittanut. Miks taas?

Mm. siks, että valtuutetut ja messukonseptin laatija saisivat pikkusen miettiä, mitä nämä sanat tarkoittavat: Salo - kestävän menestyksen koti.

Tarkoittaako tuo esim. sitä, että harrasteviljelijät noin vaan häädetään Haukkalankadulta? Messukonseptin mukaan viljelijät ja viljelyt poistetaan, alueelle tulee pientaloja. On annettu ymmärtää, että kyllä viljelijät uuden paikan aika likeltä saavat.

Minun silmissäni tuollainen on viljelijöitten kiusaamista! Antaisivat heidän olla siinä, missä ovat.

26.8.2024 0.01  Sivujasi Seuraava

Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Kiusaamista tuo tuollainen on. Miksei se alue, johon viljelijät joutuisivat, voisi olla pientaloalueena? Eikä niitä olemassaolevia viljelyksiä niin vaan muutoinkaan siirretä. Siellä on monivuotisia kasveja ja istutuksia. Messukonseptin laatija on näköjään ihan pihalla, mutta ei oikeasti tässä asiassa.

26.8.2024 0.11  Marjatta

Sinäpä sen sanoit!!

--

Sitäkin tässä on muutamien kanssa ihmetelty, että onko jo ihan jonoksi asti rakentajia tulossa eri paikkoihin? Siis niihin, joita messukonseptissa kohteina esitellään!

Epäilen!

Olis tässä vielä vaikka mitä messu -motkotettavaa/ihmeteltävää, mutta minä mamma menen nyt maate!

26.8.2024 16.01  Mammast Kylält

Mää kanss ihmettele itteksisän ja voin toisillkin sanno, mikä asutusautomaatti he luuleva asuntomessuje kaupunkill olevass????? Ainakin, mitä kesällä luin näitten messuista luopuvien kaupunkien selitykset. Mutt Salon päättäjät pitää päätöksist kiinni, niinku hallituskin, edelline ja nykyne, mitä neuvotteluiss on päätetty siit piretä kii, vaikk kummotti olis tilanteet muuttuneet !!! tuskin pelkästään Asuntomessu-talot tuovat lisää asukkaita, jotain muutakin tuliss olla tarjolla, enkä lue tunnin junaakaan siihen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini