On juu mietittävää!

Lauantai 27.7.2024 klo 18.06


 ”On mietittävä, mihin budjetti riittää”

Tämän päivän yks Salkkari -uutinen kertoo Salon keskustassa sijaitsevista parkkihalleista. Todetaan, että ovat kuin hylätystä kaupungista. Halleja on kaksi.

Linja-autoaseman parkkihalliin ajetaan Vilhonkadun puolelta ja se on kaupungin omistama, myös linja-autoasema. Kaupungin parkkihalli on sotkuisessa kunnossa. Kuvia kun katsoo, niin voi todeta, jotta aika paskasta on. Linjurin parkkihalli on Jorma Niemisen omistama ja siistimpi, sillä huoltoliike putsaa ja pesee sitä ja lintujakin on lehtitiedon mukaan saatu kuriin.

Salkkarin toimittaja on haastatellut kaupungin kiinteistöpäällikköä, kysynyt mm. miksei kaupunki ole panostanut keskeisellä sijainnilla olevaan parkkihalliin. Kiinteistöpäällikkö ei ole osannut antaa vastausta. Jotain kyllä on yrittänyt selittää mm. tuon  ”On mietittävä, mihin budjetti riittää”.

Minusta tuo on aika tyhmä vastaus!

--

Näyttää siltä, että teoria ja käytäntö ovat tässä kaupungissa saavuttamattoman kaukana toisistaan. Jos tällainen info on netissä ja myös tällainen: Salon kaupunkistrategia 2030 – Avaimet kaikkiin oviin, mutta esim. nyt cityn linja-autoaseman tienoo on mitä on, niin kyllä vähintään kaupunginjohtajan tarttis havahtua.

Moni, todella todella moni odotti, että Annasta olisi tullut sitä jotain. Talousasiat hän osaa, mutta kyllä rouva johtajan olisi aihetta katsoa esim. tätä linkkiä: https://duunitori.fi/ammattiopas

Taitaa hallintosäännön 23 pykälä olla tässä kaupungissa pikkusen olematon! Ettei vaan olisi tarkoituksella tuollaiseksi haluttu!

 


Kommentit

27.7.2024 18.39  Marjatta

Aikoinani olin Kajalakoti kuntayhtymän johtaja, vuodet 1967-2008. Jos piha- tai muut alueet kaipasivat korjausta, siistimistä, uusimista, ihan mitä vaan, niin ei minun tarvinnut kuin kerran sanoa asiasta silloiselle talonmiehelle. Tai no, hänhän hoiti hommansa sanomattakin ja aina kiitettävästi.

Oli määrärahat ja niitten mukaan edettiin. Jos oli isompaa tarvetta, silloin keskustelut hallituksen kanssa ja päätöstä pöytään.

Sottanen Salo ei ole plussaa kaupunginjohtajalle, eikä hallituksellekaan. Minun mielestäni kaupunginjohtajan pitäisi patistaa toimialajohtajat noudattamaan "joka päivä parempi Salo" -teemaa!

27.7.2024 21.31  Mammasti kylält

Voiko sanoa,'saamaton salo'.? Haaveillaan tornitaloista keskustan pehmeälle maapohjalle, hienoja urheilutiloja vaikkei ole nimekkäitä seurojakaan, uusia yksityisiä hoivakoteja joihin ei vanhukset saa kaupungilta hoivapaikkaa jne. Missä mättää??? Vuokratalot jätetään huoltamatta, etteivät kelpaa edes ? Miksi kurkotella korkeuksia.

30.7.2024 21.29  TAVIS TORILT

Kaupungilla on henkilöitä, jotka vain haaveilee uusia korkeita kerrostaloja kaupungin keskustaan ja vanhaa purkuun edestä pois. kyllä siinä unohtuu muiden tilojen hoito ja kunnossapito. Siihen kaatuivat vanhusten rivitalot Alhaisissakin. Samoin muidenkin vuokratalojen huoltotyöt, ettei niihin enää ihmiset halua edes muuttaa. Eli pidettäis niistä huolta, mitä jo on, jätetään isot unelmat mahdollisuuksien rajoissa toteutettaviksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini