kestävää kehitystä?

Sunnuntai 9.6.2024 klo 20.21


Salon kaupunginvaltuuston kokous on huomenna. Esityslistasta taitaa löytyä jokaiselle jotakin. Meinaan luettavaa ja ihmeteltävää.

Minä pysähdyin heti alkuun ja kohtaan 148, sieltä kärkihankkeiden seurantaan. Kannattaa avata ja lukaista. 

Näkyy, että asuntomessuhaaveet ja sen kylkiäiseksi kyhätyt teemat:".. tiivistyvä kaupunkirakentaminen, korjaava ja eheyttävä kaupunkirakentaminen ja muuntojoustava rakentaminen sekä joelle rakennettava uusi kevyenliikenteen silta." ovat sitä jotain, samoin: "Kaikki teemat palvelisivat kestävää kehitystä."

Kestävää kehitystäkö? Kysynpä vaan, miten nuo passaa Salon alueen entisten kuntien, nykyisten kaupunginosien alueille? Sanon uudemman kerran. jotta kannattaa avata em. linkki ja lukaista sisältö. Jos tuosta tekeleestä pitäisi antaa arvosanat asteikolla 1-5 ja viisi olisi se paras, niin minä antaisin kärkihankkeiden seurantaraportille yks miinus. 

-- 

Kannattaa lukea tämäkin: https://salo10.oncloudos.com/kokous/2024610-3-83827.PDF


Kommentit

9.6.2024 20.34  Mammasti kylält

Liitoskunnilta on kynitty lähes kaikki. Muurlassa toki Paikku kulkee, mutt välinpitämättömyyttä, ettei valvota sen toimivuutta sujuvan kulkemisen suhteen!! Kaupungin keskustaan kerrostaloja pehmeälle pohjalle ???? Katse Plazan lattioihin, mitä näkyy???

9.6.2024 21.33  Marjatta

Tämä löytyy Salon kaupungin tilinpäätöksestä 2023:

"Strategian mukaisesti vuoden 2023 aikana valmisteltiin asuntomessujen mahdollista hakemista Saloon. Tavoitteena oli tehdä päätös joko suuntaan tai toiseen vuoden 2023 aikana.
Tavoitteeseen ei aivan päästy, vaan periaatepäätös asuntomessujen hakemisesta Saloon tehtiin kaupunginvaltuustossa maaliskuun alussa kuluvana vuonna."

Höh, sanon minä. Eikös tässä pitäisi kertoa vuoden 2023 toimintaa, ei vuoden 2024.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini