jää ja halli, kulttuuri ja tila

Torstai 30.5.2024 klo 13.10


En tiedä kuinka kovia luistelijoita vapaa-ajan lautakunnassa on, mutta kovia ovat päättämään.

”Nyt on hyvä aika rakentaa” – Salon vapaa-ajan lautakunta yksimielisesti uuden jäähallin kannalla

Samalla innolla kuin ovat uuden jäähallin rakentamisen kannalla, niin samalla innolla voisivat käydä kiinni siihen, että cityyn saadaan kulttuurille oma talo.

--

Aika hiljan olin kansalaisopiston kulttuuritila Näkkärissä. Tanssiesityksiä katselin, sen minkä kehnosti näin ja huonosti kuulin, vaikka aika etuosassa istuinkin.

Jaa, että missä Näkkärissä? Se on täällä, tässä paikassa: https://www.sss.fi/2021/08/vanha-amkn-kiinteisto-jaa-paaosin-tyhjaksi/ 

Tilaa on kuin pienessä kylässä ja komiat "mainokset" cityn sivuilla:

Näkkärissä toimii Salon kansalaisopiston teatterikoulu ja tilaa käytetään myös tanssin, musiikin ja sirkustaiteen opetukseen ja esityksiin. Lisäksi Näkkärissä järjestetään näytöksiä, konsertteja, esityksiä ja muita tapahtumia. Ohjelmistossa halutaan kiinnittää erityistä huomiota taiteen ja kulttuurin lähestyttävyyteen kaikenlaisille ihmisille ja monipuolisille yleisöille.

Tapahtumia Näkkäriin tuottavat kansalaisopiston lisäksi yleiset kulttuuripalvelut, kaupungin muut toimialat, salolaiset yhdistykset ja toimijat. Näkkäri on myös mahdollista varata ja vuokrata omaan käyttöön ja tapahtumiin.

https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kulttuuri/kulttuurin-tuki/kulttuuritila-nakkari/

Mutta, mutta. Menkääs lautakuntalaiset Näkkäriin opintokäynnille.

Jos Näkkäri on teidän mielestänne ok paikka esim. tanssin ja musiikin esittämiseen, niin taitaa olla aika mennä silmä- ja korvalääkärille! Tai no, eivät nekään tässä auta. Tila ei todellakaan em. esityksiin toimi ja miks toimisi, koska se on luentosaliksi tarkoitettu paikka.

Tanssin ja musiikin esitykset pitää, ne pitäisi saada nykyisestä lattiatasosta  paljon, paljon, paljon korkeammalle. Ja akustiikallekin tarttis tehdä jotain!

Jos korjataan, tuleeko siltikään hyvää??  

   


Kommentit

30.5.2024 18.20  Sivujasi Seuraava

Jos ei ole paikassa käynyt ja sinne eka kertaa menee, niin taatusti pettyy.Paikka ei todellakaan sovi teatteri-, eikä tanssi- eikä musiikkiesityksiin. Luentosali se minunkin mielestäni on.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini