peukku rajalain läpimenoon

Torstai 11.7.2024 klo 13.41


Rajalaissa on kyse siitä, että Suomi ottaa käyttöön lain, jolla voi keskeyttää turvapaikanhakijoiden hakemusten käsittelyn rajalla, mikäli näyttää siltä, että turvapaikanhakijoita käytetään hybridivaikuttamiseen.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/

Kaikennäköistä sitä yrittää ymmärtää, mutta en näitä, jotka edelläolevaa eivät hyväksy!

SDP:n kansanedustajat Nasima Razmyar ja Elisa Gebhard kertoivat jo viime viikolla, että aikovat äänestää lakia vastaan eduskunnan täysistuntosalissa. Myös Matias Mäkynen ja Timo Harakka ovat aiemmin kertoneet, etteivät he aio tukea lakia. Myös Johan Kvarnström on arvostellut lakia julkisesti.

Keskiviikkoiltapäivällä myös Mäkyseltä, Kvarnströmiltä ja Harakalta on vahvistettu kanta siitä, että he aikovat äänestää lakia vastaan.

Onkohan heiltä semmosta kysytty, että mitä vastaavat, jos ulko-ovella seisoo täysin vierasta sakkia, jotka haluavat tulla tupaasi ja oikein asumaan? Tulevat noin vaan ennalta ilmoittamatta. Avaavatko nämä lakia vastustavat oven ja toivottavat, jotta tervetuloa, kyllä meille sopii tulla. En usko en. Kummallista tämä nykypäivän politikointi. Tästä ei tule edes kiukkuiseksi. Tästä tulee tosi, tosi surulliseksi! Muuta en viitsi sanoa, sillä pahasti sanoisin taas kerran.


Kommentit

11.7.2024 21.23  Marjatta

Simmottis. Salon Seudun Sanomat on tehnyt jutun samasta asiasta:

Salossa ollaan salaa käännytyslain kannalla: ?Tiukemmatkin keinot voisi ottaa käyttöön?
Tekijä Aino Koli -11.7.2024 | 15:55

Digilehden tilaajat löytävät jutun jo nyt, mutta paperiSalkkarin tilaajat huomenna.

12.7.2024 11.41  Sivujasi Seuraava

Päättäjien pitäisi ymmärtää, että eivät nämä Venäjältä Suomeen pyrkivät mitään aitoja turvapaikanhakijoita ole. Ja ne polkupyörät. Niilläkö ovat matkaa tehneet alkuperäisestä kotimaastaan Venäjälle saakka?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini