meil yritetään tai sitten ei

Torstai 16.5.2024 klo 15.19


Kuinka moni muistaa tällaista uutista?

Salon tuleva kaupunginjohtaja odottaa innolla yrittäjien toimintaympäristön kehittämistä

Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen aloittaa vuoden vaihteessa Salon kaupunginjohtajana. Yritysmaailman hyvin tunteva Nissinen korostaa matalan kynnyksen yhteistyötä yrittäjien kanssa. Kärkitavoitteina on tehdä työtä yritysten toimintaedellytysten eteen ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia Salon alueella.

Tero tuli ja jostain syystä, syystä, jota ei kaupunkilaisille kerrottu, lähti pois melkein saman tien!

Tuli vaan mieleen Nissinenkin, kun luki tätä uutista: Salo on sijoittunut yrittäjäystävällisyysvertailussa sijalle 17. Vuonna 2022 kaupunki on ollut sijalla kahdeksan ja vuonna 2020 kolmantena.

Vuoden alusta kaupungin elinvoimajohtajan jakkaralle päässyt Mika Mannervesi hakee syitä tilanteeseen omalla tutulla tyylillään, siis: kyllä tähän joku syy tai syyllinen löytyy. Elinvoimajohtaja vihjaisee, että kaupungin pitää pohtia, onko sen viestinnässä ongelmia. Elinvoimajohtaja ei totea, jotta olisiko, vaan täräyttää suoraan: onko.

Minä olen sitä mieltä, että elinvoimajohtajan kannattais mennä peilin eteen ja kysyä: "mitähän mun tarttis tässä asiassa tehdä?" Ja cityn päättäjien kannattais kysyä, miksvarten, mitä tehtävää varten meillä on elinvoimajohtaja.

 

 


Kommentit

17.5.2024 9.25  Sivujasi Seuraava

Olen samaa mieltä. Peilin eteen saisivat mennä sekä elinvoimajohtaja että päättäjät. Ei tilannetta sillä hoideta että sormella osoitetaan tiettyä tahoa. Pitäisi puhaltaa niinkutsutusti yhteen hiileen ja siinä miettiä miten toimintaa parannetaan.

21.5.2024 21.51  MääTaasKylält

Tänään, 21.5, radioss uutisoitiin, miten Google on sijoittamassa ja laajentamassa digi-keskustaan Haminassa. Samassa uutisessa todettiin, että Haminan kaupunki ja sen johtoporras on aktiivinen ja hyvin lobbannut toimintojen saamista. Missä Salon lobbaajat liikkuu vai lymyääkö ne jossaki kaupungintalon takahuoneessa?????

22.5.2024 16.29  Marjatta

Jaa-a. Heitit hyvän kysymyksen!

Mut kuule, ei meillä nyt mitään ylimääräisiä lobbaamisia keretä tekeen. Nyt tarttee saada kaavamuutoksia aikaseks ja kiiruulla sittenkin, jotta saadaan ne asuntomarkkinat.

Ja jos ei saada asuntomarkkinoita, niin nou hätä, kunhan saadaan Inkerinkadulta silta joen toiselle puolelle. Siitä yks cityn virkamies olisi tosi, tosi tyytyväinen.

22.5.2024 16.35  Mammasti kylält

Taitaa mennä samall konseptill ku tähänkin asti, ett heitetä juttu ilmoill ja orotetta ett jotta tapahtuisi?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini